Werken bij BMW Den Haag

BMW Vacature

BMW Amsterdam en BMW Den Haag zijn onderdeel van het wereldwijde strategische netwerk van BMW AG in M√ľnchen. Bij BMW streven we ernaar onze klanten optimaal van dienst te zijn.

BMW Retail Groep Nederland

Marketing Manager BMW Retail Groep Nederland

// april 2018

Als Marketing Manager bij BMW Retail Groep Nederland geef je vorm aan het versterken van de naamsbekendheid, het imago en de positionering van BMW en MINI in de regio Den Haag en Amsterdam. Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die ondernemend, initiatiefrijk en commercieel ingesteld is. Je houdt ervan jezelf en het team creatief uit te dagen om de klant op een verrassende manier te bereiken en de concurrentie voor te blijven. Teamgeest, samenwerking en loyaliteit staan bij onze organisatie hoog in het vaandel.

Ben jij dit? Solliciteer dan snel!

BMW APK

BANDEN- EN UITLIJNSPECIALIST

// april 2018

Voor de werkplaats van BMW Den Haag zijn wij op zoek naar een gedreven banden- en uitlijnspecialist. Heb jij feeling met banden- en ondersteltechniek en zou jij je kennis en ervaring hierin willen uitbreiden bij een premium merk? Bekijk dan snel de vacature!

Verkoopadviseur Nieuw

// februari 2018

Als Verkoopadviseur van BMW Den Haag ben je ambassadeur van het merk BMW en maak je deel uit van een groot en ambitieus team. Je bent verantwoordelijk voor het bouwen, beheren en uitbouwen van onze relaties.