TIJDELIJK EXTRA VOORDEEL X3.

Standaard automaat + extra hoge inruilkorting.

De BMW X3 is een echte avonturier en heeft een duidelijke missie: dynamiek en veiligheid onvoorwaardelijk verenigen. Daarom biedt de BMW X3 in elke situatie, ook bij slechte weersomstandigheden of een gladde ondergrond, maximaal rijcomfort en duidelijk meer veiligheid. Andere kenmerken van deze uitmuntende rijbeleving zijn een hoog koppel en een indrukwekkende acceleratiekracht en dynamiek. Anders gezegd: in de BMW X3 houdt de weg pas op waar u dat wilt.

Om uw rijplezier te vergroten heeft iedere BMW X3 nu standaard een automaat. De Steptronic automaat is efficiënter, sportiever en vooral slimmer. Maar het voordeel houdt hier niet op. Kiest u voor een BMW X3, dan geniet u tijdelijk van een extra hoge inruilkorting. Daarnaast is uw nieuwe BMW X3 uit voorraad leverbaar!

Met BMW Operational Lease rijdt u nu tijdelijk een BMW X3 voor € 799,- per maand (excl. BTW). 

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

De nieuwe BMW X3.

Blijf gretig.

De BMW X3 is een statement van onbegrensde mogelijkheden en een uitdrukking van pure présence en vrijheid. Al bij de eerste aanblik overtuigt hij met zijn atletische uitstraling en fascineert met een spannende rijbeleving. Dankzij semi-autonoom rijden en de intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive biedt hij maximaal rijcomfort, zowel op het asfalt als offroad. Zo vestigt hij nieuwe maatstaven in zijn klasse en maakt hij onmiskenbaar duidelijk: het maakt een groot verschil hoe men zijn bestemming bereikt.

WAAROM EEN STEPTRONIC AUTOMAAT?

De BMW Steptronic wordt door velen als de absolute benchmark voor automatische transmissies gezien. Maar mocht iemand u op een verjaardagsfeestje vragen: ‘Waarom dan?’, dan onderbouwt u dit eenvoudig met de drie onderstaande argumenten.

De BMW Steptronic is, veel slimmer dan andere automaten, gekoppeld aan uw navigatiesysteem en diverse sensoren in uw auto. De transmissie weet zodoende of u een bocht neemt, een berg op- of afrijdt of de bebouwde kom nadert. Wie Steptronic rijdt zal bevestigen: deze automaat lijkt situaties te kunnen voorspellen.

Veel automaten hebben een sportstand. Vaak zult u het verschil nauwelijks merken. Maar wie de BMW Steptronic op de SPORT-stand zet, voelt wat sportief rijden met een automaat écht betekent. Geen andere automaat is zo supersnel en zo alert afgesteld. Geniet ervan, al is het maar af en toe.

De volmaakte afstemming tussen rijomstandigheden, toerental en de gekozen versnelling maakt uw BMW met Steptronic automaat bijzonder zuinig in gebruik. Hierdoor wordt de CO2 uitstoot verlaagd en dat is weer gunstig voor de BPM in de aanschafprijs. De Steptronic is daardoor op vele manieren een efficiënte keuze. Zeker nu, want u krijgt hem tijdelijk zonder meerprijs.

De BMW X3

Private Lease uw X3.

Zorgeloos genieten vanaf €799,-

Sinds kort is ook de BMW X3 beschikbaar in onze Private Lease tool. U kunt uw BMW volledig naar eigen wens samenstellen en bepaalt zelf de looptijd van uw overeenkomst en het aantal kilometer dat u per jaar rijdt. Kiest u voor Private Lease, dan geniet u van de volgende voordelen:

• 0% fiscale bijtelling!
• U rijdt in een gloednieuwe BMW
• Geen grote eenmalige investering
• Scherp all-in tarief, u hoeft alleen nog te tanken
• Alles wordt voor u geregeld, u bent volledig ontzorgd
• Uw BMW dealer is altijd uw aanspreekpunt

BMW X3

Maximaal X.

Zakelijk gefinancieerd nu onweerstaandbaar.

Als u uw nieuwe BMW X3 model zakelijk financiert, is dat nu tijdelijk extra aantrekkelijk: u krijgt er 4 jaar of 120.000 km regulier onderhoud bij cadeau.

U configureert uw BMW X model en kiest een passende zakelijke financiering tegen een bijzonder scherpe rente vanaf 4,49%*. BMW neemt het reguliere onderhoud voor zijn rekening. Uw voordeel is daarbij minimaal € 1.450,-.

* In combinatie met de BMW Top Cover verzekering.

Download hier de brochure en prijstlijst van de BMW X3.