Special Sales

BMW Special Sales

Uw competente partner

BMW Den Haag biedt een breed assortiment aan van speciale producten en services, zoals BMW Diplomatic Sales, BMW Security, BMW Authorities en Corporate Sales.

BMW Den Haag heeft speciale programma’s voor, te weten diplomaten en internationale organisaties.

BMW Special Sales

Gepantserde automobielen af fabriek

BMW is toonaangevend als het gaat om het leveren van gepantserde automobielen af fabriek.

Al bijna 40 jaar levert BMW af fabriek een oplossing in de vorm van automobielen waarbij mobiliteit en de laatste veiligheidstechnologie op een unieke compromisloze wijze zijn gecombineerd.

BMW heeft haar Security automobielen als totaalproduct volledig gecertificeerd. Bovendien ontwikkelt BMW de gepantserde automobiel als geheel nieuw voertuig en wijzigt de auto op tal van fronten buiten de geïntegreerde bepantsering.

BMW Special Sales

Een handgemaakt meesterwerk

Leiders hebben genoeg om over na te denken, zonder zich zorgen te maken over hun persoonlijke veiligheid. En dankzij de compromisloze benadering van BMW, hoeven ze dat niet meer te doen. Elke BMW Security Vehicle is custom-built, en elke fase van het proces wordt uitgevoerd met een grote mate van aandacht voor detail. Het resultaat is een voertuig dat voldoet aan de hoogste normen van ballistische bescherming, terwijl wordt voldaan aan de meest individuele eisen.

BMW Authorities

BMW Authorities richt zich onder andere op de verkoop aan de overheid. Hieronder worden verstaan de landelijke, provinciale zowel als lokale overheidsinstanties. BMW kent speciale aantrekkelijke condities voor officiële auto’s ten behoeve van de overheid.

Vanzelfsprekend kunnen wij ook maatwerk leveren, zoals bijvoorbeeld aangepaste uitvoeringen ten behoeve van de brandweer of ambulancediensten.

Wilt u meer weten over de aantrekkelijke condities voor de overheid en officiële instanties, neemt u dan met ons contact op.