Private Lease.

Zorgeloos genieten vanaf € 369,- per maand.

Door uw BMW privé te leasen, geniet u zorgeloos van uw gloednieuwe BMW. U kunt uw BMW volledig naar eigen wens samenstellen en bepaalt zelf de looptijd van uw overeenkomst en het aantal kilometer dat u per jaar rijdt. U betaalt een vast bedrag per maand waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. Alleen de kosten voor brandstof, bekeuringen en bijvoorbeeld het wassen van uw BMW komen daar nog bij. Zo weet u exact waar u aan toe bent en komt u dus niet voor verrassingen te staan.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

ZO WERKT HET.

Heeft u de BMW gevonden die helemaal voldoet aan uw wensen en wilt u deze privé leasen? Dan informeert uw verkoopadviseur u graag over de mogelijkheden en zorgt voor een offerte op maat. Gaat u akkoord met de offerte, dan bereidt uw verkoopadviseur de privé lease aanvraag voor u voor. U vult vervolgens zelf uw financiële gegevens aan via een online portaal. Als uw aanvraag is geaccepteerd, wordt de overeenkomst naar uw BMW dealer verstuurd.

De voordelen van Private Lease:

• 0% fiscale bijtelling!
• U rijdt in een gloednieuwe BMW
• Geen grote eenmalige investering
• Scherp all-in tarief, u hoeft alleen nog te tanken
• Alles wordt voor u geregeld, u bent volledig ontzorgd
• Uw BMW dealer is altijd uw aanspreekpunt

BMW Private Lease 1 Serie

BMW 1 Serie 3-deurs.

Vanaf € 369,- per maand.

Maakt indruk, zorgt voor plezier en valt direct op. Met zijn sportieve design, zijn dynamische rijeigenschappen en zijn perfecte connectiviteit verovert de nieuwe urban hero uw hart stormenderhand. Want hij is niet alleen vlot onderweg, ook op het web beweegt hij zich met hoge snelheden - en kan zo elke uitdaging aan. Een klein verschil met groot effect.

BMW Private Lease 1 serie

BMW 1 Serie 5-deurs.

Vanaf € 409,- per maand.

Maakt indruk, zorgt voor plezier en valt direct op. Met zijn sportieve design, zijn dynamische rijeigenschappen en zijn perfecte connectiviteit verovert de nieuwe urban hero uw hart stormenderhand. Want hij is niet alleen vlot onderweg, ook op het web beweegt hij zich met hoge snelheden - en kan zo elke uitdaging aan. Een klein verschil met groot effect.

BMW Private Lease 2 Serie

BMW 2 Serie Active Tourer.

Vanaf € 418,- per maand.

De BMW 2 Serie Active Tourer bewijst dat compacte afmetingen, functionaliteit en variabiliteit samengaan met dynamisch design en rijplezier. Daarmee is dit model de perfecte gezinsauto die is voorbereid op sportieve activiteiten, reizen en de hoge eisen die u aan dagelijks gebruik stelt – met de dynamiek die u van een BMW verwacht.

BMW Private Lease 2 Serie

BMW 2 Serie Gran Tourer.

Vanaf € 436,- per maand.

De BMW 2 Serie Gran Tourer bewijst dat compacte afmetingen, functionaliteit en variabiliteit perfect samengaan met dynamisch design en rijplezier. Daarmee is dit model de ideale gezinsauto, die is voorbereid op sportieve activiteiten, reizen en de hoge eisen die u aan dagelijks gebruik stelt – met de dynamiek die u van een BMW verwacht.

De nieuwe BMW i3

BMW i3.

Vanaf € 483,- per maand.

Kom maar op met de toekomst van elektrisch rijden. Want die toekomst begint nu. De nieuwe generatie BMW i3 en de sportieve BMW i3s zijn namelijk niet alleen 100% elektrisch, maar ook geavanceerder, sterker en sneller dan ooit. Zo kunt u na slechts 3 uur thuis opladen al een actieradius tot 310 kilometer hebben. Dus kom maar op.

BMW Private Lease

BMW 3 Serie Sedan.

Vanaf € 599,- per maand.

Zodra de nieuwe BMW 3 Serie Sedan de weg op gaat, laat hij alles achter zich: zowel conventies als verwachtingen. Het icoon toont eens te meer hoe hij zichzelf opnieuw uitvindt. Want met de stijlbepalende vormtaal staat hij voor het begin van een nieuw tijdperk. De ultieme sportsedan wordt aangedreven door nog krachtigere en efficiëntere motoren. Ook biedt hij een nieuwe functie: zeg gewoon “Hey BMW’ en de nieuwe BMW 3 Serie herkent uw stem en luistert naar elk woord.

BMW 3 Serie Touring

BMW 3 Serie Touring.

Vanaf € 562,- per maand.

Met zijn onweerstaanbare combinatie van sportief design, dynamiek en hoge functionaliteit is de BMW 3 Serie Touring inspirerend vanaf de eerste aanblik. Een optimale gewichtsverdeling, achterwielaandrijving en krachtige en uiterst efficiënte motoren met BMW EfficientDynamics technologie zorgen voor indrukwekkende dynamiek bij een laag verbruik.

BMW 4 Serie Gran Coupé

BMW 4 Serie Gran Coupé.

Vanaf € 539,- per maand.

Een sportieve coupé gecombineerd met een elegante vierdeurs. Het resultaat is veelbelovend: meer stijl, meer ruimte, meer dynamiek. Welke rijbeleving u ook wenst, de BMW 4 Serie Gran Coupé voldoet aan elke eis. Zodra u plaatsneemt in de cockpit weet u hoe perfect uitgevoerde sportieve elegantie aanvoelt.

BMW Private Lease X1

BMW X1

Vanaf € 582,- per maand.

Net als de andere modellen uit de BMW X familie overtuigt ook de BMW X1 als perfecte begeleider voor iedereen die elke dag een nieuwe uitdaging zoekt. De krachtige vormen van de SAV-carrosserie en het flexibele interieur demonstreren op indrukwekkende wijze dat hij een echt BMW X model is. Het karakter van de BMW X1 kunt u bijpassend vormen met een groot palet aan efficiënte motoren in combinatie met BMW EfficientDynamics technologieën.

BMW X2 M35i

BMW X2.

Vanaf € 622,- per maand.

De nieuwe BMW X2 is niet voor iedereen weggelegd. Met zijn eigenzinnig design pakt dit nieuwste lid van de X-familie brutaal de spotlight, waar hij ook verschijnt. Met zijn opvallende grille, de LED lichten en het merkembleem aan de zijkant. Dat is weg van de standaard. Daar is durf voor nodig. Dat is alleen voor de lefhebber.

De BMW X3

BMW X3.

Vanaf € 862,- per maand.

De BMW X3 doet iets met u. Hij maakt u gretig. Hongerig naar avonturen en eindeloos rijplezier. Dankzij semi-autonoom rijden en de intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive biedt hij maximaal rijcomfort, zowel op de weg als offroad. Maak kennis met de nieuwe maatstaf in z’n klasse.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER PRIVATE LEASE

Heeft u interesse in privé leasen of heeft u al een Private Lease overeenkomst van BMW Financial Services? Dan vindt u hieronder praktische informatie. Staat het antwoord op uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voor het contract

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen voor het afsluiten van een private leasecontract.

Alle modellen van BMW kunt u privé leasen . Op deze pagina ziet u de tarieven voor de BMW 1, 2 en 3 Serie en de BMW X1. Uw BMW dealer maakt uiteraard ook voor de andere modellen graag een offerte op maat.

Ja, dit is mogelijk. Hiervoor kunt u langs gaan bij BMW Den Haag. Uw verkoopadviseur helpt u graag verder.

De kosten voor onderstaande componenten zijn inbegrepen in uw maandbedrag :

• Afschrijving en rente
• Reparaties en onderhoud
• Allrisk verzekering met een eigen risico van € 135,- per schadegeval
• Rechtsbijstandverzekering
• Schade verzekering voor inzittenden
• Vervangen van banden
• Houderschapsbelasting
• Pechhulp in binnen- en buitenland
• BTW
• Afleverkosten en leges

De kosten voor brandstof, parkeren, wassen van het voertuig, bekeuringen en tolgelden komen hier nog bij. Daarnaast zijn er een aantal aanvullende diensten die niet standaard bij de prijs zijn inbegrepen, maar die u wel kunt aanschaffen: winterbanden en vervangend vervoer na 24 uur. We kunnen, als u dat wilt, deze componenten opnemen in de leaseovereenkomst.

Bijtelling is alleen van toepassing wanneer uw werkgever u een auto beschikbaar stelt en hiervoor de kosten op zich neemt. Omdat u de overeenkomst als privé persoon afsluit en de leasekosten zelf betaalt, is er dus geen sprake van bijtelling.

Ja, u kunt alleen een Private Lease overeenkomst bij ons afsluiten als u minimaal 18 jaar bent, in Nederland woont en werkt en u in het bezit bent van een geldig Nederlands rijbewijs. Wij hanteren géén maximum leeftijd.

Wij willen uiteraard voorkomen dat iemand maandelijkse verplichtingen aangaat die niet passen bij zijn of haar persoonlijke situatie. Om te bepalen of het aangaan van een Private Lease overeenkomst financieel verantwoord is, hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Op basis van deze gegevens toetsen wij uw aanvraag. Ook toetsen wij uw aanvraag bij de Stichting Bureau Krediet Registratie (BKR ) in Tiel. Op deze wijze weet u en weten wij dat u een verantwoorde keuze maakt.

Ja, bij het BKR worden alle particuliere kredieten hoger dan €250,- en met een minimale looptijd van één maand geregistreerd. Ondanks dat een Private Lease overeenkomst geen krediet is, wordt ook een Private Lease product geregistreerd bij het BKR onder een aangepaste code. Zo ook wanneer u een overeenkomst afsluit bij BMW Financial Services. Uw overeenkomst wordt geregistreerd in het CKI-register (Centraal Krediet Informatiesysteem) van het BKR te Tiel. Registratie zal plaats vinden onder de code OA (operationele autolease).

Het afsluiten van een Private Lease overeenkomst voor uw auto kan gevolgen hebben voor het aangaan van een hypotheek. Om u te beschermen tegen overkreditering worden Private Lease overeenkomsten vanaf 1 juli 2016 geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie (BKR ). Door het afsluiten van een Private Lease overeenkomst heeft u namelijk een maandelijkse financiële verplichting. Dit bedrag kunt u niet meer besteden aan een hypotheek. Bij het aangaan van een hypotheek vraagt uw kredietverstrekker bij het BKR informatie op over uw financiële situatie. Aangezien een Private Lease overeenkomst een minder zware financiële verplichting is dan een lening, is vastgesteld dat slechts een deel van de maandelijkse verplichtingen bij het BKR hoeft te worden geregistreerd. Alleen de rente en afschrijving worden geregistreerd: 65% van de kosten. Het overige percentage staat voor onderhoud, verzekering en belasting: kosten die een ‘normale’ autobezitter ook heeft en dus al worden berekend in de kosten die een huishouden heeft. Het bedrag wat als lening geregistreerd staat, heeft invloed op de hoogte van het maximale leenbedrag voor uw hypotheek.

Besluit u uw BMW privé te leasen , dan wordt het kenteken op uw naam geregistreerd.

Het is niet mogelijk om een aanbetaling te doen bij het aangaan van een Private Lease overeenkomst. Bij ons hoeft u geen borg te betalen, tenzij u 70 jaar of ouder bent en een leaseovereenkomst wilt aangaan. Om het risico voor nabestaanden te beperken, kunt u vanaf deze leeftijd een overeenkomst afsluiten van maximaal 3 jaar en vragen wij u een borg te betalen. De hoogte van deze borg is persoonsafhankelijk.

Ja, dat kan. U heeft namelijk 14 dagen bedenktijd. Dit betekent dat u een leaseovereenkomst kosteloos kunt ontbinden tot 14 dagen nadat BMW Financial Services de door u ondertekende leaseovereenkomst heeft ontvangen.

TIJDENS HET CONTRACT

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen tijdens een private leasecontract.

Alleen u, uw levenspartner en uw gezinsleden mogen uw Private Lease auto besturen. Zij dienen wel in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

Ja, het maandbedrag kan wijzigen als gevolg van fiscale wijzigingen (bijvoorbeeld een wijziging van de houderschapsbelasting , btw, de assurantiebelasting of de invoering van een nieuwe belasting). Dit geldt overigens ook als u een auto koopt. Daarnaast kan uw maandbedrag wijzigen als gevolg van indexering van de verzekeringspremie. Ook kan het gebeuren dat u meer kilometers rijdt dan u van te voren had verwacht. Dit kan dan aanleiding geven het jaarkilometrage in uw overeenkomst te wijzigen.

Als er schade is (bij een tegenpartij) welke door u is veroorzaakt, dan geldt er een Casco eigen risico van 135,- euro. Het kan altijd voorkomen dat je een schade maakt die lager is dan je eigen risico, in dat geval betaal je natuurlijk alleen het bedrag van de schade en niet het volledige eigen risico.

Nee, met een leaseauto bouwt u geen schadevrije jaren op. Wel kunnen wij na afloop van uw leaseovereenkomst een leaseverklaring afgeven, waarin wordt aangegeven of u schade heeft gereden of niet. Uw nieuwe verzekeraar bepaalt echter zelf of zij de leaseverklaring wel of niet accepteren.

Heeft u schade aan uw BMW dan kunt u via bmw.nl/onlineregelen snel en eenvoudig een verkort schadeformulier invullen. Alleen als uw schade aan onderstaande eisen voldoet, kunt u het schadeformulier online invullen. Indien nodig, kan er alsnog een Standaard Europees Schadeformulier bij u opgevraagd worden. Voldoet de schade niet aan onderstaande eisen, dan is het niet mogelijk om de schade online te melden en dient u gebruik te maken van het Europees schadeformulier.

• Uw BMW is verzekerd via BMW Financial Services
• De schade is eenzijdig
• Het geschatte schadebedrag is maximaal € 3.000
• Er is geen letsel ontstaan bij het ongeval
• Er is geen politie aanwezig geweest

Bij diefstal dient u hier zo spoedig mogelijk melding van te maken bij BMW Financial Services en aangifte te doen bij de politie. De overeenkomst wordt beëindigd indien de auto niet binnen 30 dagen na vermissing is teruggevonden. In dat geval wordt er een eindafrekening gemaakt met betrekking tot de meer of minder gereden kilometers. Uiteraard gaan wij met u in overleg hoe wij u in deze situatie zo goed mogelijk kunnen helpen.

Bij total-loss wordt de overeenkomst beëindigd. Indien de schade niet bij een tegenpartij te verhalen is, wordt de eigen bijdrage Casco in rekening gebracht. Daarnaast wordt er een eindafrekening gemaakt met betrekking tot de meer of minder gereden kilometers. Uiteraard gaan wij met u in overleg hoe wij u in deze situatie zo goed mogelijk kunnen helpen.

U kunt uw BMW ter reparatie aanbieden bij uw BMW dealer. Dit geldt ook voor ruitschade en schade als gevolg van een ongeval.

U kunt een afspraak voor onderhoud plannen bij uw BMW dealer.

Indien u heeft gekozen voor de aanvullende dienst “vervangend vervoer” en het onderhoud of de reparatie van uw BMW langer dan 24 uur in beslag neemt, dan biedt BMW Financial Services u vanaf dat moment vervangend vervoer aan zonder bijkomende kosten. Als u deze dienst niet heeft gekozen, zijn de kosten van vervangend vervoer niet inbegrepen.

Al het reguliere onderhoud volgens het onderhoudsschema en reparaties die u niet had kunnen voorzien of voorkomen, zijn inbegrepen. Het tussentijds aanvullen van vloeistoffen zoals motorolie of ruitenwisservloeistof kan in bepaalde gevallen niet inbegrepen zijn.

Ja, dat is mogelijk. Dit kan op elk moment en hier zijn kosten aan verbonden. Als de resterende looptijd minder dan 12 maanden is, zijn de kosten gelijk aan 75% van de resterende leasetermijnen. Indien de resterende looptijd 12 maanden of langer is, bedragen deze kosten het verschil tussen de boekwaarde van de auto en de handelswaarde op het moment van beëindiging.

EINDE CONTRACT

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen na het afsluiten van een private leasecontract.

Zorg ervoor dat u de auto schadevrij inlevert. Als uw auto sporen van normaal gebruik heeft, dan valt dit niet onder schade. Op innameprotocol.nl kunt u zien welke schade wij wel en welke wij niet acceptabel vinden. Acceptabele schade brengen wij u uiteraard niet in rekening. Drie maanden voor het einde van uw Private Lease overeenkomst ontvangt u van ons ook een brief met hierin een evaluatietool. Met deze tool kunt u uw BMW snel en eenvoudig controleren op overmatige slijtage en gebruikssporen. Op BMW.nl/eindeovereenkomst leest u hoe u de evaluatietool dient te gebruiken.

Ja, verlengen is mogelijk tot een maximale looptijd van 60 maanden. Wel dient u er rekening mee te houden dat u met een benzine auto maximaal 150.000 kilometer mag rijden en met een diesel auto 180.000 kilometer. Voor het verlengen van uw overeenkomst neemt u contact op met de klantenservice van BMW Financial Services.

Nee. BMW Financial Services blijft eigenaar van de auto.

Ja, na afloop van uw Private Lease overeenkomst bieden wij u de mogelijkheid om de BMW van ons over te kopen.

U kunt uw BMW bij alle officiële BMW dealers inleveren.

Getoonde Private Lease tarieven zijn op basis van een BMW Private Lease contract, inclusief BTW bij 48 maanden en 10.000 km per jaar. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.