Prijzen nieuwe BMW X7 bekend.

Een statement van de luxeklasse: de nieuwe BMW X7 is de elegante samensmelting van uitstraling en persoonlijkheid. Ondanks zijn indrukwekkende verschijning ziet hij er lichtvoetig en wendbaar uit – dankzij zijn puristische design en sportieve vormtaal. Ondertussen biedt het royale ruimteaanbod in het interieur een toonaangevende combinatie van exclusiviteit, functionaliteit en vrijheid; ongekend comfort tot aan de derde zitrij. Van nature stijlvol met een elegant karakter.

De productie van de BMW X7 vindt plaats in de BMW fabriek in Spartanburg (Verenigde Staten). De marktintroductie is eind maart 2019.

De nieuwe BMW X7

Indrukwekkende elegantie.

Nieuwe dimensies van aantrekkingskracht. Het exterieur van de BMW X7 is de geslaagde combinatie van een markante vormtaal, indrukwekkende uitstraling en tijdloze elegantie. Onmiskenbare details zoals de opvallende en karakteristieke nierengrille of het innovatieve BMW Laserlicht geven de voorzijde een unieke uitstraling.

Onmiskenbaar. Onvergetelijk.

De nieuwe BMW X7

Versterkt elk moment.

Al op het eerste gezicht wordt duidelijk dat de nieuwe BMW X7 een heel bijzondere uitstraling en zelfverzekerdheid bezit. De combinatie van royale oppervlakken en verfijnde designlijnen geeft de auto een buitengewone grandeur en elegantie. In het interieur biedt de luxe SAV een indrukwekkend ruimteaanbod dat een nieuwe en unieke ambiance uitstraalt dankzij elegante sierelementen, innovatieve ontspanningsfuncties en comfortfeatures.

De nieuwe BMW X7

Ruimte voor innovatie.

Het buitengewone comfort van de nieuwe BMW X7 begint al voor het instappen: met de Digital Key heeft u voortaan zelfs geen sleutel meer nodig. Innovatieve technologieën zoals de bestuurdersassistentiesystemen van de BMW Personal CoPilot en andere geavanceerde ConnectedDrive Services maken elke rit zo aangenaam mogelijk. Daarnaast is het vernieuwende infotainmentsysteem dat met gebaren kan worden bediend, altijd up-to-date dankzij regelmatige software-upgrades op afstand.

DE INNOVATIEVE FEATURES VAN DE NIEUWE BMW X7.

De uitrusting BMW Live Cockpit Professional inclusief navigatiefunctie omvat een hoogwaardige weergavencombinatie bestaande uit een via aanraking bedienbaar, hoge-resolutie Touch Control Display van 12,3 inch en een volledig digitaal instrumentenpaneel van 12,3 inch.

Met BMW Gesture Control kunt u vastgelegde functies middels bepaalde bewegingen van uw hand bedienen. Voor bepaalde bedieningshandelingen herkent het systeem bijvoorbeeld de gebaren 'vegen' of 'wijzen',  waarmee u onder meer een inkomend telefoongesprek kunt aannemen of weigeren, of draaibewegingen met de wijsvinger, waarmee u het geluidsvolume kunt bedienen.

De uitrusting Driving Assistant Professional biedt optimaal comfort en maximale veiligheid in kritieke of eentonige verkeerssituaties: met Steering & Lane Control Assistant met assistentie in krappe rijbanen, Local Hazard Preview, Lane Control Assistant met actieve bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen en andere veiligheidsfuncties.

De Parking Assistant Plus maakt het eenvoudiger om de BMW te parkeren en te manoeuvreren. Deze omvat onder meer het systeem Surround View inclusief Top View en Panorama View, Remote 3D View alsmede een zijdelingse parkeerhulp, de Parking Assistant met geleiding in lengte- en dwarsrichting en de achteruitrijassistent.

Dicht bij uw bestemming een parkeerplaats vinden? Met de Parking Space Assistant, onderdeel van Connected Navigation, is dit heel eenvoudig. Hij geeft mogelijk vrije parkeerplaatsen in de parkeergarages of op straat weer en vindt aan de hand van uw keuze de beste route ernaartoe met de grootste kans op een parkeerplek. Het parkeerkaartje kunt u zonder contant geld betalen met ParkNow. De looptijd bedraagt drie jaar.

Uw BMW moet up-to-date zijn en voorzien van de nieuwste software? Met Remote Software Upgrade is en blijft uw BMW altijd actueel. Comfortabel, veilig en stressvrij, zonder dat u een bezoek hoeft te brengen aan uw BMW Servicepartner. De upgrades worden 'over the air' geïnstalleerd, zoals u dat ook kent van de smartphone.

De nieuwe BMW X7

Ruim, Ruimer, Ruimst.

De BMW X7 biedt royale ruimte op alle drie de zitrijen. Zeven stoelen zijn standaard, optioneel is de middelste rij te bestellen met twee individuele comfortstoelen. De derde zitrij biedt compromisloze ruimte, met volwaardige stoelen. Alle stoelen zijn elektrisch verstelbaar. Vernasca-lederen bekleding is standaard. De kofferruimte varieert van 326 tot 2.120 liter.

Prijzen nieuwe BMW X7.

Model
Consumentenadviesprijs
BMW X7 xDrive40i
€ 118.495,-
BMW X7 xDrive30d
€ 115.350,-
BMW X7 M50d
€ 148.495,-

Standaarduitrusting.

De nieuwe BMW X7 is standaard rijk uitgerust met onder andere:

 • 20" Lichtmetalen velgen
 • Met leder bekleed stuurwiel
 • Adaptieve LED-koplampen 
 • Automatische 4-zone airconditioning
 • Ambiance verlichting
 • Adaptief onderstel met elektronisch geregelde dempers
 • BMW Sportstoelen voor 
 • BMW Live Cockpit Professional
 • BMW Gesture Control
 • Comfort Access
 • Display Key
 • Driving Assistant
 • Head-Up Display
 • HiFi System
 • Panorama dak
 • Parking Assistant
 • WiFi Hotspot

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.