Onderhoud en reparatie bij BMW Den Haag

Ontdek de mogelijkheden voor uw BMW

Of uw BMW nu een check, onderhoud of een wettelijk verplichte keuring nodig heeft, onze ervaren BMW monteurs kennen uw auto door en door. Met hun specifieke know how en alle innovatieve diagnose- en programmeringstechnologieën houden zij uw BMW in topconditie. Daarbij gebruiken zij vanzelfsprekend originele BMW onderdelen. Bovendien krijgt u op de uitgevoerde werkzaamheden en op de onderdelen twee jaar garantie. Bij elk werkplaatsbezoek zorgen wij voor het behoud van uw rijplezier en een uitstekende inruilwaarde later. Uw tevredenheid is daarbij voor ons zo belangrijk dat wij er regelmatig naar vragen.

BMW Werkplaatsplanner

Werkplaatsafspraak

Een afspraak met de werkplaats maken doet u wanneer u dat het beste uitkomt. Met onze Online Afspraakplanner is de werkplaatsreceptie 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. U kunt direct uw wensen kenbaar maken, want er zijn nooit wachtenden voor u. Dat maakt een werkplaatsafspraak plannen erg gemakkelijk. Word bovendien direct lid van BMW Privileges i.c.m. een werkplaatsafspraak bij de BMW dealer.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive

U rijdt altijd in een perfect onderhouden BMW – voor een aantrekkelijke, vaste prijs vooraf. Dat is BMW Service Inclusive. U kunt in één keer al het voorgeschreven onderhoud als pakket ongekend voordeling inkopen. Daarmee bent u veel voordeliger uit dan wanneer u voor elk werkplaatsbezoek apart betaalt. Service Inclusive is beschikbaar voor alle modellen.

BMW Pechhulpverlening (EMC)

BMW Mobile Care is een veelomvattend pakket mobiliteitsservices. Daarmee kunt u tot 5 jaar na de eerste toelating van uw BMW rekenen op uitgebreide pechhulp. Met BMW Extended Mobile Care kunt u ook daarna - wanneer u maar wilt - gebruik maken van al deze hoogwaardige mobiliteitsservices. Tot uw BMW de leeftijd van 10 jaar bereikt.

BMW 1 Serie Sport Shadow Edition

BMW Airco Service

Steeds meer BMW modellen hebben airconditioning. Vandaar dat elke BMW dealer of BMW Erkend Service Partner alles in huis heeft om de airconditioningssystemen van BMW goed en efficiënt te onderhouden.

BMW Schadeherstel

BMW Schadeherstel

Een beschadigde BMW wil maar één ding: zo snel mogelijk weer helemaal als nieuw zijn. Bij het schadeherstelbedrijf van de BMW dealer of BMW Erkend Service Partner is daarvoor alles in huis: merkspecifieke kennis, ervaring en originele BMW onderdelen.

BMW APK

BMW APK

Uw BMW geeft zelf aan wanneer hij even naar de werkplaats wil. Alleen voor de Algemene Periodieke Keuring (APK) krijgt u een herinnering van de overheid. Dat komt omdat deze keuring niet behoort tot het voorgeschreven onderhoud: de APK is wettelijk verplicht.