De nieuwe BMW 8 Serie Cabrio.

De BMW 8 Serie Cabrio is een statement van luxueuze sportiviteit. Een temperamentvolle vertegenwoordiger van de BMW luxeklasse, met een vooruitstrevende vormtaal die een indrukwekkende esthetiek en zelfvertrouwen uitstraalt. Daarnaast overtuigt deze emoties opwekkende cabriolet als krachtige sportauto, die dankzij de modernste technologieën beschikt over een uitmuntende dynamiek en voortreffelijke rijeigenschappen. Zo overtreft hij de hoogste eisen en biedt hij een nieuwe dimensie van eigentijds rijplezier.

De nieuwe BMW 8 Serie Cabrio

RIJDYNAMIEK.

De performance van de BMW 8 Serie Cabrio triggert uitingen van emotie. Met zijn krachtige motoren en geavanceerde aandrijvingscomponenten tilt de BMW 8 Serie Cabrio sportiviteit naar het hoogste niveau. Acceleratiewaarden van het kaliber sportauto en een nauwkeurig afgestemd onderstel getuigen van ware autosportgenen - en nodigen op elk moment uit tot dynamische sprints en vlot genomen bochten.

De nieuwe BMW 8 Serie Cabrio

Exterieur design.

Het design van de BMW 8 Serie Cabrio heeft sportieve esthetiek als statement. Het lage, langgerekte silhouet, de krachtige achterzijde, de elegante vormgeving: de BMW 8 Serie Cabrio straalt een en al esthetiek en sportief zelfvertrouwen uit. Elk detail onderstreept zijn gepassioneerde karakter, elke scherpe lijn zijn sportieve ambities.

De nieuwe BMW 8 Serie Cabrio

Interieur design.

Het interieur van de BMW 8 Serie Cabrio is voor de liefhebber van sportief rijden en vormt een perfecte symbiose van comfortabele luxe en geconcentreerde sportiviteit. Elegante designelementen zoals de fraai vormgegeven glasapplicatie CraftedClarity, de hoogwaardige BMW Individual uitgebreide lederuitrusting Merino met contraststiksel of de sfeervolle ambianceverlichting creëren een exclusieve ruimte die wordt gekenmerkt door individuele smaak en ambachtelijke perfectie.

De BMW 8 Serie Cabrio is de boeiende samensmelting van eigentijdse esthetiek en uitzonderlijke sportiviteit
De nieuwe BMW 8 Serie Cabrio

PERFORMANCE.

De BMW 8 Serie Cabrio inspireert met de dynamische rijeigenschappen en de wendbaarheid van een pure sportauto. De krachtige BMW M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor, de uiterst nauwkeurige Integral Active Steering en het adaptieve M onderstel zijn slechts een aantal van de modernste aandrijvings- en onderstelcomponenten die dankzij hun perfect afgestemde samenspel de bestuurder zullen bekoren met fascinerende rijdynamiek van een ongekend hoog niveau.

INNOVATIE.

De BMW 8 Serie Cabrio zet ook nieuwe maatstaven bij de toepassing van geavanceerde technologieën. Bestuurder en passagiers staat een al even uitgebreid als innovatief uitrustingsaanbod te wachten dat van elke rit een exclusieve belevenis maakt. Van de op elk moment behulpzame BMW Intelligent Personal Assistant en het gepersonaliseerde bedieningsconcept, tot deels autonoom rijden: de uiterst moderne digitale diensten en assistentiesystemen van de BMW 8 Serie Cabrio bieden optimaal comfort en maximale veiligheid – voor luxueus rijplezier van een nieuw kaliber.

De uitrusting BMW Live Cockpit Professional inclusief navigatiefunctie omvat een hoogwaardige weergavencombinatie bestaande uit een via aanraking bedienbaar, hoge-resolutie Touch Control Display van 12,3 inch en een volledig digitaal instrumentenpaneel van 12,3 inch.

''Hey BMW, wie ben jij?'' Zou het niet geweldig zijn als uw BMW een soort persoonlijke assistent voor u zou zijn? Via de BMW Intelligent Personal Assistant communiceert u op een nieuwe en eenvoudige manier met uw BMW. Hij kent u, wordt steeds beter en helpt in veel situaties. U kunt hem ook een persoonlijk activeringswoord geven. Hij kan u alles uitleggen over de auto en helpt u om uw BMW beter te leren kennen.

De Driving Experience Control biedt u keuze uit de rijprogramma's COMFORT, SPORT en de op efficiency gerichte ECO PRO Modus. Het interactieve rijprogramma ADAPTIVE past het adaptieve onderstel, de besturing en de Steptronic transmissie voortdurend aan de actuele rijsituatie aan.

Waarom de autosleutel gebruiken als u uw smartphone bij zich heeft? Met de Digital Key kunt u uw BMW ver- en ontgrendelen en zelfs de motor starten. Download de digitale sleutel via de BMW Connected App op uw Android smartphone en deel hem met gezin en vrienden. Looptijd bedraagt een jaar.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.