BMW i3

Visionair vanuit elk perspectief.

Kom maar op met de toekomst van elektrisch rijden. De BMW i3 heeft alles in huis om de uitdagingen van moderne mobiliteit het hoofd te bieden - en deze in stilte te overtreffen. De nieuwste generatie BMW i3 is namelijk geavanceerder, sneller en sterker dan ooit. De BMW i3 is 100% elektrisch en heeft na slechts 3 uur thuis opladen al een actieradius van 260 kilometer. Door het intelligente energiemanagement is de BMW i3 flexibel en uitermate efficiënt - zowel bij lange ritten als in het stadsverkeer.

De BMW i3

Dynamiek zonder onderbreking.

Van onderstel tot inzittendencompartiment - de BMW i3 dankt zijn ongeëvenaarde dynamiek aan een intelligente combinatie van rijcomponenten en onderdelen voor een lichtgewicht constructie. Dankzij de volledig elektrische aandrijving BMW eDrive accelereert de BMW i3 zonder onderbreking in 7,3 seconden van 0 naar 100 km/h.

De BMW i3s is met 6,9 seconden nog sneller op deze sprint. Met een vermogen van 170 pk en een koppel van 250 Nm biedt de elektromotor van de BMW i3 tot 200 km emissievrij rijplezier. Bij een lage laadstatus van de accu wordt de optionele Range Extender ingeschakeld, waarmee de actieradius kan worden vergroot tot 330 km.

De BMW i3

Hoogwaardig in elk detail.

Elektrisch rijden is volwassen geworden. En dat geldt zeker voor de BMW i3. Vier jaar geleden geïntroduceerd als een bewuste keuze voor pioniers, nu een volwaardige optie voor iedereen die vol vertrouwen en optimisme de toekomst van autorijden wil omarmen. Met een actieradius die ruim voldoende is voor het dagelijks gebruik en een korte oplaadtijd die maar weinigen kunnen evenaren.

De BMW i3

Duurzaamheid.

Geen compromissen. Alles voor rijplezier.

De BMW i3 belichaamt een nieuwe houding ten opzichte van mobiliteit. Daarbij streeft BMW naar een totale aanpak, vanaf de ontwikkeling en de productie van de auto, tot aan de recycling ervan. Veel van de toegepaste materialen zijn vervaardigd van hernieuwbare grondstoffen – en de BMW i3 wordt gebouwd met 100% duurzaam opgewekte energie. Zo goed voelt rijplezier.

BMW i Wallbox

BMW i wallboxen.

Uw eigen stroombron.

BMW i biedt verschillende laadstations die geschikt zijn voor thuisgebruik of op kantoor. Een laadstation thuis vergroot het comfort van het rijden in een hybride of volledig elektrische auto omdat u altijd met een volle accu van huis kan vertrekken.

Wilt u meer informatie over de BMW i Wallboxen, neemt u dan gerust contact met ons op!

Download hier de brochure en prijstlijst van de BMW i3.