BMW i

Instappen en de toekomst aan den lijve ervaren. De BMW i3 is voorzien van talloze innovatieve technologieën waarmee hij u zelfverzekerd door uw dagelijks leven beweegt. Hij verbindt u met de buitenwereld, informeert, organiseert en brengt u zo ver als u wilt gaan. Altijd klaar voor de weg en het verkennen van onbekend terrein. Met stijl en in toonaangevend design voor elektriserend rijplezier.

BMW i

Subsidie op de BMW i3. Stapt u in?

Gemeente Den Haag verstrekt sinds 1 mei 2017 subsidies aan particulieren bij de aankoop van volledig elektrisch
aangedreven auto’s. De BMW i3 is één van de weinige auto’s die hiervoor in aanmerking komt.
Bij aankoop van een nieuwe BMW i3 ontvangt u maar liefst een maximale subsidie van € 5.000,-.
Voor een jong gebruikte BMW i3 uit ons Premium Selection aanbod ontvangt u een maximale subsidie van € 3.000,-
Deze subsidies van de gemeente zijn beperkt, wees er snel bij om van dit voordeel te profiteren.

BMW i8

Elektrisch in hart en nieren

Het BMW i mobiliteitsconcept maakt 100% elektrisch rijden in de dagelijkse praktijk mogelijk. Zodanig, dat u niet alleen tijdens, maar ook vóór en na de rit enthousiast blijft. Ontdek de BMW i3 en de BMW i8.
Wilt u meer weten over BMW i, de aanvullende mobiliteitsdiensten of de fiscale voordelen? Onze verkoopadviseurs helpen u graag op weg.

BMW i

De volledig elektrische BMW i3

De auto van vandaag: nu met 300 km actieradius

De wereld is in beweging. De mens is in beweging. Beweging betekent verandering en verandering is spannend. Steeds meer mensen over de hele wereld nemen hun eigen waarden onder de loep en denken na over hoe ze bewuster kunnen leven. Maak kennis met de auto van vandaag en ervaar hoe de elektrische BMW i3 in uw leven past. Dit jaar nog met 4% of 22% bijtelling en met een volledig elektrische actieradius tot 300 km (NEDC).

BMW i3

Download de prijslijst

Bekijk op uw gemak de BMW i prijslijst. Een handig overzicht van alle mogelijke opties en accessoires. Heeft u vragen over de BMW i3 of de fiscaliteit, neemt u dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.